Pređi na glavni sadržaj
0

Protiv bora

Protiv bora

Ah te bore ... Zar ne bi bilo lepo kada bi se bore zaista potpuno uklonile i kad bi zauvek izgledali mladi? Kao što smo spomenuli u jednom od naših zapisa koji svi faktori utiču na vitalnost, dobrobit i sveukupno zdravlje, tako je i sa sprečavanjem / usporavanjem stvaranja bora. Između ostalog, naši geni imaju veliki uticaj na formiranje bora. Postoje mnoge tehnike koje pomažu u smanjenju bora i usporavaju nastanak istog. Joga lica jedna je takva tehnika koju koristi vrlo malo ljudi. 

Najvažnije u usporavanju stvaranja bora jeste da vaše telo sadrži dovoljnu količinu kolagena. Znamo da je kolagen jedan od najvažnijih proteina u telu. Proizvodnja kolagena u telu počinje usporavati nakon 25. godine života i pada oko 1,5% svake godine.

Kolagen se može unositi u telo kroz određenu ishranu ili pomoću dodataka ishrani. Hidrolizovani riblji kolagen pokazao se kao vrlo efikasan dodatak kolagenu, jer sadrži male molekule koje telo lakše i brže apsorbuje. Pravilna i dovoljna hidratacija tela kompletiraće vaš svež i mladalački izgled.

Hijaluronska kiselina - izvrsna prirodna hidratantna supstanca i jedina biološka supstanca koja može vezati ogromne količine vode. Rezultat hijaluronske kiseline u kozmetici je glatka, mekša koža i manje bora.

Kolagen –je najvažniji protein u telu. Vlastita proizvodnja kolagena u telu počinje opadati nakon 25. godine života. U vidljivom obliku, nedostatak se ogleda u obliku bora, mršave i isušene kože.

Vitamin E –blagotvorno deluje na probleme sa bubuljicama i kožom sklonom aknama i pomaže u sprečavanju deformacjie i ljuštenja kože.

Vitamin C –ima ulogu u održavanju čistoće kože.

Cink – blagotvorno deluje na različite probleme sa kožom (osip, hrapavost, akne, bubuljice, strije).

Ova stranica koristi kolačiće kako bi poboljšala svoju funkcionalnost.
Ti kolačići ne utiču na Vašu privatnost. Više ...